Міноборони попередило про можливий наступ окупантів на Запоріжжя

У Міноборони попередили про можливий наступ окупантів на Запоріжжі.

У Міноборони попередили про можливий наступ окупантів на Запоріжжі. Ілюстративне фото: apnews.com

Події
07 липня 2022 15:45

За даними головного управління розвідки, російські окупаційні війська найближчим часом можуть спробувати провести наступ у напрямку Запоріжжя та оточити підрозділи ЗСУ.

- На Запорізькому та Новопавлівському напрямках не виключається проведення противником наступу на Запоріжжя чи здійснення обходу у напрямку "Велика Новоселівка - Покровське" з метою оточення наших підрозділів, про це під час брифінгу у медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Маляра, на цьому напрямі окупанти посилюються щонайменше п'ять батальйонних тактичних груп (БТГ).

Також повідомлялося, що Збройні Сили України з 24 лютого до 7 липня ліквідували близько 36 тисяч 650 російських військових, що на 150 російських окупантів більше, ніж за минулу добу.

Раніше ми писали, що вчора, 6 липня, стало відомо, що в Запорізькій області невідомі підірвали ще один міст між тимчасово захопленими Мелітополем і Токмаком. Він знаходився в районі окупованих сіл Новобогданівка та Троїцьке.

Також президент України Володимир Зеленський заявив, що українські сили зараз просуваються за кількома тактичними напрямками, у тому числі і на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах