На Запоріжжі підірвали черговий міст, який використовували окупанти

На Запоріжжі підірвали черговий міст, який використовували окупанти.

На Запоріжжі підірвали черговий міст, який використовували окупанти. Ілюстративне фото: depositphotos.com

Події
06 липня 2022 22:25

У Запорізькій області невідомі підірвали ще один міст між тимчасово захопленими Мелітополем та Токмаком. Він знаходився в районі окупованих сіл Новобогданівка та Троїцьке.

- Між Мелітополем та Токмаком "втомився" черговий міст. Новобогданівка - Троїцьке", – повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це вже не перший підірваний міст між цими містами. 3 липня Збройні Сили України знищили стратегічно важливий залізничний міст між тими самими Мелітополем та Токмаком. По ньому ворог перевозив поїздами зброю та військову техніку на фронт.

За словами голови Запорізької ОВА, в області сьогодні зруйновано 3775 будівель – промислових та цивільних, державних та приватних.

- Донедавна в них жили та працювали люди. Доки не прийшли "визволителі". Цю цифру нам усім треба розуміти, – наголосив Старух.

Він зазначив, що незважаючи на те, що війна триває, потрібно вже планувати відновлення країни.

- Учора зустрівся із провідними запорізькими архітекторами. Ми обговорили, яким буде майбутнє нашої області – зручним, комфортним та візуально естетичним”, – додав голова Запорізької ОВ.

Раніше ми писали, що 3 липня у Мелітополі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів. Під час масової атаки також було знищено склад із боєприпасами та казарми росіян, разом із їх живою силою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах