Зеленський повідомив, що українські сили просуваються на Запорізькому напрямку

Зеленський повідомив, що українські сили просуваються на Запорізькому напрямку.

Зеленський повідомив, що українські сили просуваються на Запорізькому напрямку. Фото: president.gov.ua

Події
06 липня 2022 22:46

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українські сили зараз просуваються за кількома тактичними напрямками, у тому числі і на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях.

- Ми не віддамо нашу землю – вся суверенна територія України буде українською. Люди мають про це знати. Тому якщо у вас є можливість говорити з людьми на півдні нашої держави – з Херсона, Генічеська, Бердянська, Мелітополя та інших міст та сіл – розповсюджуйте, будь ласка, там правду, – заявив Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 6 липня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він закликав використати будь-яку нагоду, щоб сказати людям з окупованих територій, що Україна про них пам'ятатиме і бореться за них.

- Нехай окупанти не думають, ніби їхній час на цій землі довгий, а перевага їхньої артилерії – вічна, – зазначив президент.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій та повідомив, що українські військові звільнять Мелітополь, Енергодар та інші захоплені території.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 липня, стало відомо, що в Запорізькій області невідомі підірвали ще один міст між тимчасово захопленими Мелітополем і Токмаком. Він знаходився в районі окупованих сіл Новобогданівка та Троїцьке.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах