У Гуляйполі окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок (фото)

У Гуляйполі окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок.

У Гуляйполі окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
30 червня 2022 15:33

У ніч із 29 на 30 червня російські загарбники вкотре обстріляли Гуляйполе. На цей раз окупанти зруйнували п'ятиповерховий житловий будинок.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, Гуляйполі зазнало нових ворожих обстрілів. Вночі ворог обстріляв п'ятиповерховий житловий будинок. Будівля зазнала сильних руйнувань.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Минулої доби ворог завдав масованих ударів по Гуляйполі, який російські загарбники називають "злим містом", і вже четвертий місяць не можуть його окупувати через надійну оборону наших захисників. Про постраждалих внаслідок обстрілу не повідомляється.

У Гуляйполі окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок.У Гуляйполі окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок. Фото: t.me/zoda_gov_ua

За словами місцевих жителів, минулої ночі були обстріляні багатоповерхові будинки в центрі Гуляйполя. Деякі квартири, які спалахнули внаслідок обстрілів, продовжують горіти досі.

Раніше ми також писали, що на Запорізькому напрямку минулої доби, 29 червня, російські війська активних дій не вели. Продовжували обстрілювати позиції українських військових, аби скувати Сили оборони України та не допустити перегрупування наших військ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах