Окупанти блокують перегрупування Сил оборони на Запорізькому напрямку

Окупанти блокують перегрупування Сил оборони на Запорізькому напрямі.

Окупанти блокують перегрупування Сил оборони на Запорізькому напрямі. Ілюстративне фото: reuters.com/Chingis Kondarov

Події
30 червня 2022 10:35

На Запорізькому напрямі минулої доби, 29 червня, російські війська активних дій не вели. Продовжували обстрілювати позиції українських військових, аби скувати Сили оборони України та не допустити перегрупування наших військ.

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України, Сили оборони на Запорізькому фронті тримають оборону та маневрено відбивають ворожі атаки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Четвертий місяць поспіль мешканці тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області чинять опір російським військовим та виганяють ворогів з українських земель. Майже всі мелітопольці є учасниками руху опору.

Окупанти продовжують тероризувати та брати в полон людей у Мелітополі. Викрадених піддають тортурам, а потім із ними записують брехливі відео. Російські загарбники так намагаються дискредитувати роботу силових структур, Нацполіції та СБУ.

Нагадаємо, що минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в Гуляйполі, Оріхові, Преображенці та Кам'янському. Повідомляється про 23 руйнування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах