У двох районах Запорізької області окупанти пошкодили газопроводи

У двох районах Запорізької області окупанти пошкодили газопроводи.

У двох районах Запорізької області окупанти пошкодили газопроводи. Ілюстративне фото: ukr.net

Події
29 червня 2022 17:47

Російські загарбники продовжують знищувати громадянську інфраструктуру. Через чергові обстріли та бойові дії без газу залишаються понад 100 населених пунктів Запорізької області.

Так, через обстріл військових РФ пошкоджено магістральний газопровід діаметром 400 міліметрів у районі села Мирне, що у Пологівському районі, про це повідомили у Запорізькій ОВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Без газу сьогодні залишилася Оріхівщина, а найближчими днями залишаться Мелітополь, Енергодар, Василівка, Дніпрорудне та інші населені пункти Василівського та Мелітопольського районів.

Також в адміністрації наголосили, що до цього пошкодження через дії окупантів без газу вже залишалося понад 80 тисяч абонентів у 109 населених пунктах області.

Через ведення бойових дій та недопуск до місць ушкоджень проводити аварійно-відновлювальні роботи немає можливості.

Зазначимо, що 24-26 червня російські загарбники вкотре обстріляли Оріхів, Гуляйполе, села Мала Токмачка, Приморське, Білогір'я та селища Залізничне, Михайлівка. За попередніми даними, серед мирного населення загиблих та поранених немає. Ворожі снаряди потрапили до приміщення одного із навчальних закладів. А також будівля культури, об'єкти критичної інфраструктури, багатоповерхові та приватні будинки.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу залишилася без істотних змін. Противник веде позиційну оборону, а також готує населені пункти до кругової оборони. Обладнає опорні пункти за основними дорожніми напрямками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах