У Запорізькій області окупанти готуються до кругової оборони

На Запоріжжі окупанти готуються до кругової оборони.

На Запоріжжі окупанти готуються до кругової оборони. Ілюстративне фото: reuters.com

Події
29 червня 2022 11:27

У Запорізькій області ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Російські окупанти ведуть позиційну оборону та готують тимчасово окуповані населені пункти до кругової оборони у нашому регіоні.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, ворог створює опорні пункти на основних дорожніх напрямках.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запорізькій області противник продовжує вести позиційну оборону, готує тимчасово окуповані населені пункти до кругової оборони, створює опорні пункти на основних дорожніх напрямках.

За даними військового командування, минулої доби росіяни 52 рази обстріляли позиції українських захисників. Вони застосовували реактивну та стовбурову артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Варто зазначити, що кругова оборона - це вид оборони, який організується з метою тривалого утримання позицій, що займаються, при відображенні атак з усіх можливих напрямів і при загрозі оточення противником.

Загалом на Запорізькому напрямку ситуація контрольована і залишається без істотних змін. Минулої доби ворог здійснив 52 обстріли позицій українських захисників зі ствольної та реактивної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Окупанти також чекають на можливий наступ Збройних Сил України з різних сторін.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах