Хотів захопити Запоріжжя, а потрапив у полон: у Запорізькій області засудили бойовика "ДНР"

На Запоріжжі зростає кількість безробітних.

На Запоріжжі зростає кількість безробітних. Фото: gp.gov.ua

Події
29 червня 2022 12:16

На Запоріжжі засудили бойовика так званої "ДНР", який воював на боці російських окупантів.

Так, мешканець Донецької області добровільно вступив до лав незаконно збройної освіти "5-ї окремої Донецької мотострілецької бригади "Оплот" ще на початку березня 2022 року. З початку війни "псевдосержант" брав участь у бойових діях на боці Росії та намагався захопити Запоріжжя та область Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак шлях його був не довгим, під час бойових зіткнень із підрозділами ЗСУ карма наздогнала зрадника. Він був поранений і взятий у полон. Надалі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під арештом.

За беззастережної доказової бази, зібраної слідчими СБУ, окупанта визнано винним за державну зраду та керівництво збройним формуванням. Бойовика "ДНР" засудили до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми також писали, що у Запорізькій області ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Російські окупанти ведуть позиційну оборону та готують тимчасово окуповані населені пункти до кругової оборони у нашому регіоні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах