У Кирилівці окупанти захопили популярну базу відпочинку під свій "бізнес"

У Кирилівці окупанти захопили популярну базу відпочинку під свій бізнес.

У Кирилівці окупанти захопили популярну базу відпочинку під свій бізнес. Фото: bkkentweek.com

Події
28 червня 2022 17:58

Російські військові окупували одну з відомих баз відпочинку "Перлина Таврії", розташовану на косі Пересип у курортній Кирилівці.

Як повідомили у пансіонаті, на територію комплексу увійшла група озброєних окупантів. Вони повідомили, що планують відкрити сезон та працювати у повному обсязі на території нашого комплексу. Готель «Перлина Таврії» знаходиться поза нашим контролем, зв'язок з ним відсутній.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У зв'язку з окупацією всього узбережжя Азовського моря, зокрема селища Кирилівка, де знаходиться наш готель "Перлина Таврії", ми змушені тимчасово припинити його діяльність, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 травня у Запорізькій ОВА повідомили, що бази відпочинку в Кирилівці цього року не працюватимуть. Також була інформація, що на березі моря багато мін, а на території деяких відпочинкових баз стоять "Гради". Проте, місцеві жителі це не підтверджують. За їхніми словами, до селища оккупанти навідуються раз на тиждень.

Кирилівка все ще перебуває під тимчасовою окупацією. Їхати туди треба через блокпости, які зробили російські військові, через обстріли та міни. Тому ми просимо людей все ж таки утриматися від відпочинку в Кирилівці, поки українські військові не ліквідують усіх окупантів у Запорізькій області і Україна не поверне контроль над територіями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах