Українські захисники переходять у контрнаступ на Запорізькому напрямі

Українські захисники переходять у контрнаступ на Запорізькому напрямі.

Українські захисники переходять у контрнаступ на Запорізькому напрямі. Ілюстративне фото: unian.net

Події
28 червня 2022 12:17

Збройні Сили України просуваються на Запорізькому та Херсонському напрямках. Там в українських бойків міцні позиції, і вони переходять у контрнаступ.

Щодо запорізького спрямування, то окупанти продовжують обстрілювати територіальні громади з місцевими жителями, проте позиції українських захисників на цьому напрямі залишаються потужними, про це 28 червня в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила речник оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворожа армія завдає авіаційних ударів та намагається відбивати свої позиції артилерійським вогнем, проте все безуспішно.

Також фактично на всіх напрямках ведення бойових дій українські штурмовики протягом доби здійснили до двадцяти групових бойових вильотів.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що бойові дії продовжуються на 1105 кілометрах фронту, коли сумарно його довжина становить 2450 кілометрів.

Нагадаємо, що захисниками Запорізького напрямку було знищено диверсійно-розвідувальну групу російських окупаційних військ, яка намагалася проникнути в тил наших підрозділів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах