У Запорізькій області ЗСУ знищили російську ДРГ

На Запорізькому напрямі знищили групу російських диверсантів.

На Запорізькому напрямі знищили групу російських диверсантів. Ілюстративне фото: freepik.com

Події
28 червня 2022 11:19

Захисниками Запорізького напрямку було знищено диверсійно-розвідувальну групу російських окупаційних військ, яка намагалася проникнути в тил наших підрозділів.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, нещодавно захисники Запорізького спрямування знищили російських диверсантів, які намагалися проникнути до тилу наших підрозділів з метою проведення диверсій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час бойового зіткнення ліквідовано шістьох військових окупантів, один потрапив у полон. Ним виявився колишній ув'язнений за тяжкі злочини, який відбував покарання у виправних установах тимчасово окупованої території Донецької області.

Зазначається, що противник у бій відправляє всіх, кого тільки можливо, не знаючи.

За інформацією української розвідки, солдати російських окупаційних військ все частіше відмовляються вести бойові дії на території України, пишуть колективні звернення до свого командування, готові скласти зброю та не виконувати накази, готують відеозвернення з надією, що їхні підрозділи виведуть із зони бойових дій до місць постійної. дислокації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах