У Запорізькій ОВА спростували інформацію про можливе умисне затоплення шахт

У Запорізькій ОВА спростували інформацію про можливе умисне затоплення шахт.

У Запорізькій ОВА спростували інформацію про можливе умисне затоплення шахт. Фото: det.dn.ua

Події
23 червня 2022 17:29

Запорізька обласна військова адміністрація спростовує інформацію, яку поширюють російські окупанти – про видачу наказу про затоплення шахт, що діють.

- Наголошуються на фактах поширення хибної інформації серед населення окупованих територій з метою виставлення української влади в негативному світлі. Зокрема, на території Запорізької області поширюється інформація про накази з боку української влади затопити шахти, що працюють, разом із працівниками, – йдеться у повідомленні Запорізького ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що поширюючи такі чутки, російські загарбники сподіваються на підтримку проросійських настроїв серед шахтарів.

Раніше ми також писали, що у тимчасово окупованому Мелітополі початок нового життя школяра пройшов інакше, ніж планувалося. Частина випускників "Нового" Мелітополя збрехала батькам, що просто залишаться з ночівлею один в одного, і вирішили за традицією зустріти світанок, тому вийшли трохи раніше, ніж закінчили комендантську годину. Окупанти вивезли в поле у бік Кирилівки та кинули

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах