У Запорізькій області окупанти викрали подружню пару

На Запоріжжі окупанти викрали подружню пару.

На Запоріжжі окупанти викрали подружню пару. Фото: instagram.com/olesia_o_k

Події
23 червня 2022 11:19

У селі Велика Білозерка, що у Василівському районі, російські окупанти викрали сімейну пару: підприємця та вчительку української мови. Їх тримають у полоні вже четверту добу.

За словами доньки викраденої пари Олесі, 20 червня о 03:30 окупанти почали зламувати двері квартири її батьків, Ніни та Олега Кобченко. Після того вони побили чоловіка, про що свідчать сліди крові на підлозі та на стінах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім невідомі почали викидати усі речі з шаф. Вивели чоловіка та жінку на вулицю та змусили відкривати гараж, там теж щось шукали. Далі їх посадили в авто та відвезли у невідомому напрямку.

За попередньою інформацією, подружжя незаконно утримують у тимчасово окупованому Енергодарі і нікого не підпускають до них.

Олеся повідомила про викрадення у всі профільні структури. Розповіла також, що її батьки завжди підтримували Україну, займалися волонтерською діяльністю, допомагаючи громадянським виїхати з небезпечних територій.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що у Запорізькій області у полоні окупантів перебувають 135 людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах