Як почувається 7-річна дівчинка, яку водій збив на Осипенківському

Як почувається 7-річна дівчинка, яку водій збив на Осипенківському.

Як почувається 7-річна дівчинка, яку водій збив на Осипенківському. Фото: instagram.com/royaka_sveta

Події
23 червня 2022 10:24

Увечері 3-го червня у Запоріжжі сталася страшна ДТП. Водій легковика у дворі житлового будинку на Осипенківському збив маленьку дитину. Стало відомо про стан 7-річної дівчинки.

За словами мами постраждалої дівчинки Аліси Світлани, школярку збили у дворі житлового будинку по вулиці Руставі, 2. Дівчинка тривалий час пробула у реанімації, у медикаментозній комі. Її стан лікарі оцінювали як критично важкий. У Аліси були діагностовані переломи тазу, ключиці, передпліччя, розрив промежини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У дівчинки також струс мозку та пошкодження голови, роздроблені кістки очниці, щелепи та вибиті корінні зуби.

Але всупереч усьому першокласниця дивом пішла на поправку. Кілька днів тому Аліса почала цікавитись, що з нею трапилося. Плакала, коли дізналася, що її збила машина і переживала, чи живі її друзі і чи не сталося з ними чогось поганого того фатального дня. Постраждала дівчинка почала звинувачувати себе, що така незграбна.

Дівчинку перевели з відділення реанімації до хірургії дитячої обласної лікарні. Далі на неї чекає нелегкий період лікування та тривалої реабілітації.

Нагадаємо, 3 червня 65-річний водій автомобіля ЗАЗ-Daewoo Lanos наїхав на 7-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїжджу частину. Тоді поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до ДТП із постраждалими.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах