У Запоріжжі на Осипенківському водій збив 7-річну дівчинку

У Запоріжжі на Осипенківському водій збив 7-річну дівчинку.

У Запоріжжі на Осипенківському водій збив 7-річну дівчинку. Фото: gettyimages.com

Події
06 червня 2022 16:43

Увечері 3 червня у Запоріжжі сталася страшна ДТП. Водій легковика у дворі житлового будинку на Осипенківському мікрорайоні збив маленьку дитину.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, аварія сталася на проїжджій частині дворового проїзду одного з житлових будинків на вулиці Руставі у Дніпровському районі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що 65-річний водій автомобіля ЗАЗ-Daewoo Lanos наїхав на 7-річну дівчинку, яка несподівано вибігла на проїжджу частину. Постраждалу дитину на "швидкій" госпіталізували до лікарні з тяжкими травмами. Наразі школярка перебуває у тяжкому стані у реанімації дитячої обласної лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до ДТП із постраждалими. Наразі з'ясовують усі обставини цієї аварії.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ворожих артилерійських обстрілів Орєхова та села Преображенка загинули двоє чоловіків. Окрім цього одна жінка та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також значні пошкодження отримали чотири будинки, і ще було зруйновано одинадцять будинків та три гаражі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах