Артилеристи у Пологах накрили тиловий пункт постачання окупантів (відео)

Артилеристи у Пологах накрили тиловий пункт постачання окупантів (відео).

Артилеристи у Пологах накрили тиловий пункт постачання окупантів (відео). Фото: facebook.com/45oabr

Події
13 червня 2022 11:32

Українські артилеристи із 45-ї бригади продовжують очищати Пологівський район від російських окупантів. Захисники Запорізького краю знищили тиловий пункт постачання окупантів.

Спочатку нашим артилеристам за допомогою безпілотника вдалося виявити позиції та розташування тилового пункту забезпечення російських військ – склади з боєприпасами, паливом та розташування особового складу. Про це повідомили у 45-й артбригаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього було завдано точних ударів артилерією по розташуванню бази військ противника. Згідно з геолокацією, ворожа база розташовувалась на околиці Полог у напрямку села Воскресенка (Чапаївка), де знаходився сервісний сільгосп центр.

Раніше ми також писали, що через чергову ворожу атаку згоріла Малотокмачанська сільська рада Пологівського району. За попередньою інформацією, є один постраждалий, який отримав опіки рук.

На жаль, у Запорізькій області є випадки поранення та смертей через російський вогонь за мирним населеним пунктом. Не всі місцеві жителі евакуйовані, тому їхнє життя та здоров'я все ще перебувають у небезпеці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах