У Пологівському районі російські окупанти знищили будівлю сільради

У Пологівському районі російські окупанти знищили будівлю сільради.

У Пологівському районі російські окупанти знищили будівлю сільради. Фото: zoda.gov.ua

Події
11 червня 2022 15:23

У Запорізькій області через ворожі артилерійські обстріли згоріла будівля сільської ради.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, село Мала Токмачка Пологівського району вже тривалий час перебуває під постійним обстрілом окупаційних військ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, через чергову ворожу атаку згоріла Малотокмачанська сільська рада. За попередньою інформацією, є один постраждалий, який отримав опіки рук.

У населеному пункті за час повномасштабної війни пошкоджено чи знищено десятки житлових будинків місцевих мешканців, приватного транспорту та об'єктів інфраструктури. За першою можливістю на місці проводиться фіксація руйнувань.

На жаль, є випадки поранення та смертей через російський вогонь за мирним населеним пунктом. Не всі місцеві жителі евакуйовані, тому їхнє життя та здоров'я все ще перебувають у небезпеці.

У Пологівському районі російські окупанти знищили будівлю сільради.У Пологівському районі російські окупанти знищили будівлю сільради. Фото: zoda.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах