Російські військові розміщують танки неподалік Запоріжжя

Російські військові розміщують танки неподалік Запоріжжя.

Російські військові розміщують танки неподалік Запоріжжя. Ілюстративне фото: rbc.ua

Події
08 червня 2022 18:01

Військові РФ розмістили практично 30 танків за 55 кілометрів від Запоріжжя, намагаючись не допустити подальшого просування українських військ.

Так, на Запорізькому напрямку російський агресор нарощує систему вогню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зокрема, у районі Василівки, яка знаходиться за 55 кілометрів від Запоріжжя. Там ворожі загарбники виставили 30 танків Т-62 як довготривалі вогневі точки, – про це заявив речник Міністерства оборони Олександр Мотузняк під час брифінгу.

Також, за словами Мотузняка, зберігається загроза завдання з АР Крим ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах держави.

За словами голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, це старі Т-62, які не витримують жодної критики. Всі знають їх слабкі сторони, уражаються від будь-якого гранатомета.

- Ці танки планують використовувати не як активну бронетехніку, а як постійні вогневі точки, на території вже нарили багато окопів. У ворожих загарбників підготовлено глибоко ешелоновану оборону, – розповів Старух.

Варто зазначити, що Т-62 – це радянський середній та основний бойовий танк першого покоління. Був створено з урахуванням танка Т-55 і вироблявся СРСР з 1962 по 1975 рік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах