В Енергодарі росіяни викрали 11 працівників Запорізької АЕС

В Енергодарі росіяни викрали 11 працівників Запорізької АЕС.

В Енергодарі росіяни викрали 11 працівників Запорізької АЕС. Фото:

Події
08 червня 2022 14:14

За тиждень російські окупанти викрали близько 20 мешканців окупованого Енергодара Запорізької області, 11 із них – співробітники Запорізької АЕС.

Як повідомили у прес-службі "Енергоатому", місце перебування викрадених співробітників невідоме.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У тимчасово окупованому Енергодарі російські окупанти продовжують викрадати людей. Лише протягом останнього тижня вони затримали та вивезли у невідомому напрямку близько 20 енергодарців, 11 з них – працівники Запорізької АЕС. Місце їх перебування наразі невідоме, – повідомили у компанії.

В Енергодарі окупанти часто викрадають громадянських людей. У травні було відомо про викрадення начальника пожежної частини, що спричинило хвилю протестів серед рятувальників. Співробітники ДСНС вийшли на мирний мітинг, але майже одразу були розігнані російськими військовими.

Варто також зазначити, що в Енергодарі знаходиться Запорізька АЕС, через що він має стратегічне значення для росіян, нещодавно стало відомо про підготовку в Енергодарі так званого " референдуму ".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах