Окупанти з Мелітополя до Криму відправили перший поїзд із краденим зерном

Окупанти з Мелітополя до Криму відправили перший поїзд із краденим зерном.

Окупанти з Мелітополя до Криму відправили перший поїзд із краденим зерном. Фото: agria-terminal.com

Події
08 червня 2022 12:19

Колаборанти почали вивозити українське зерно із тимчасово окупованого Мелітополя до Криму.

За словами так званого голови "військово-цивільної адміністрації Запорізької області" колаборанта Євгена Балицького, із тимчасово окупованої російським військовим частини Запорізької області до Криму відправили перший товарний склад із краденим в України зерном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- З гордістю та радістю повідомляю вам першим про те, що склад… у напрямку Криму пішли перші вагони, залізничні вагони, 11 вагонів пішли із зерном із мелітопольського елеватора, – повідомив колаборант.

Колаборант висловив сподівання, що "найближчим часом ці поставки будуть збільшені у сотні разів" – "сотні вагонів, тисячі вагонів".

За словами Балицького, українські фермери за вкрадене росіянами зерно нібито "отримають гроші, які їм будуть дуже актуальні, щоб вони могли посіяти наступний урожай".

В окупаційній адміністрації Мелітопольського району заявили, що "регіон завжди славився високими врожаями зернових культур", тому, "природно, найближчі країни розглядаються як експортери".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах