Російські окупанти з Бердянська вивезли катери та квадроцикли

Російські окупанти з Бердянська вивезли катери та квадроцикли.

Російські окупанти з Бердянська вивезли катери та квадроцикли. Ілюстративне фото: ap.org

Події
06 червня 2022 15:49

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях продовжують займатися мародерством. З Бердянська військові армії РФ вивезли квадроцикли та катери.

Як повідомили у прес-службі Сил оборони Запорізького краю, у Бердянську російські окупанти розкрили та пошкодили гаражні бокси. Звідти вони викрали три маломірні судна-катери з підвісними моторами, колісні лафети до них і три квадроцикли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього в селах Новоандріївка, Малі Щербаки, Любимівка, Малинівка та в Енергодарі російські злочинці викрали комплект електроінструментів, бензиновий генератор та бензокосу, два трактори МТЗ, вантажний автомобіль ГАЗ, два легкові автомобілі Renault Fluence та ВАЗ-2106.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ворожих артилерійських обстрілів Орєхова та села Преображенка загинули двоє чоловіків. Окрім цього одна жінка та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також значні пошкодження отримали чотири будинки, і ще було зруйновано одинадцять будинків та три гаражі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах