З'явилися подробиці ранкового вибуху у Мелітополі

З'явилися подробиці ранкового вибуху у Мелітополі.

З'явилися подробиці ранкового вибуху у Мелітополі. Фото: t.me/riamelitopol

Події
30 травня 2022 14:57

Мер окупованого Мелітополя Іван Федоров розповів про подробиці ранкового вибуху в центрі міста.

- Вибух стався в центральній частині міста Мелітополя, безпосередньо поряд із будівлею, яка належить так званому самопроголошеному голові обласної військової адміністрації, призначеному рашистами… Точно є постраждалі, їхня кількість зараз уточнюється, – зазначив Федоров під час брифінгу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його інформацією, після вибуху окупанти розпочали тотальну перевірку всіх об'єктів, розташованих поряд із місцем вибуху.

- Вони чекають на терористів. Вони вже відповіли, що це є терористичний акт нацистів українців. Всю цю нісенітницю ми вже багато разів чули. Але є один факт: у Мелітополі у рашистів земля горітиме під ногами, поки вони з неї не підуть!, – зазначив мер міста.

Федоров має кілька версій причин ранкової події. Перша з них, що таким чином російські загарбники проводять "зачистку" колаборантів, які "не дуже добре виконують те, що обіцяли", що раніше вже спостерігалося і в Енергодарі, і Токмаку.

Друга версія, як зазначає мер Мелітополя, пов'язана із значним опором громадянського суспільства у місті – за участю силових структур.

- Але цю версію ми почуємо від наших правоохоронних структур через якийсь час, – додав Федоров.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 30 травня, у Мелітополі стався вибух у районі ТЦ "Квартал", де розташована багатоповерхівка самопроголошеного "губернатора" Запорізької області Євгена Балицького.

З місця вибуху медики на ношах несли поранену – не виключено, що це Євгенія Зайцева – дочка покійного брата фейкового губернатора Балицького. Поки за неперевіреними даними, всього під час вибуху поранення отримали дві жінки та молода людина. Але ми очікуємо на офіційний коментар.

Під час вибуху у центрі міста постраждала племінниця колаборанта Балицького Євгена Зайцева. Жінка працює на окупантів – членом військово-цивільної адміністрації Мелітополя. За попередніми даними, постраждали ще двоє людей – хлопець, який отримав поранення голови та жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах