У Мелітополі прогримів вибух 30 травня: є поранені

У Мелітополі прогримів вибух 30 травня: є поранені

У Мелітополі прогримів вибух 30 травня: є поранені - фото: t.me/riamelitopol

Події
30 травня 2022 09:20

Сьогодні, 30 травня, у центрі Мелітополя прогримів потужний вибух близько восьмої ранку. За попередніми даними, є поранені.

За даними місцевих мешканців, вибухнуло щось у районі ТЦ "Квартал". Попередньо, там розташована багатоповерхівка самопроголошеного "губернатора" Запорізької області Євгена Балицького, повідомляє Ріа-Мелітополь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час вибуху у людей у будинках на вулицях Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького тремтіли вікна та стіни. Також було видно клуби чорного диму.

Після вибуху у місті огородили центральну площу, а саме там – у ДК Шевченка – знаходиться так звана військово-цивільна адміністрація окупантів та колаборантів.

За попередніми даними місцевого ЗМІ, з місця вибуху медики на ношах несли поранену – не виключено, що це Євгенія Зайцева – дочка покійного брата фейкового губернатора Балицького. Поки за неперевіреними даними, всього під час вибуху поранення отримали дві жінки та молодий хлопець. Але ми очікуємо на офіційний коментар.

Наразі окупанти вивчають якийсь пакет на тротуарі.

Фото з місця взриву -Фото з місця взриву - фото: t.me/riamelitopol/56785

Зазначимо, що у російських ЗМІ також заявляють про вибух у Мелітополі. За їхніми даними, був вибух у автомобілі у центрі міста. Поранено трьох людей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах