Радник глави Офісу Президента розповів про те, коли звільнять Мелітополь

Радник глави Офісу Президента розповів про те, коли звільнять Мелітополь.

Радник глави Офісу Президента розповів про те, коли звільнять Мелітополь. Фото: uanews.zp.ua

Події
30 травня 2022 13:55

Мелітополь триває під окупацією російських військ. У місті загарбники разом із колаборантами намагаються встановлювати свої порядки, а місцеві всіляко цьому опираються. Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив, коли Мелітополь звільнять від окупантів.

За словами Подоляка, немає жодної Росії і ніколи не буде. Ворожі війська та Кремлівська влада сміливі сьогодні через те, що зайшли ордою та зайняли деякі українські міста, села та зруйнували все, що можна. Поводяться, як звичайні окупанти. Не дозволяють людям жити так, як вони жили до війни. Але це дуже швидко закінчиться. Набагато швидше за все те, що відбувалося з нами з 2014 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У нас немає іншого варіанту, як лише звільнити окуповані території від російських військових. Чекаємо на важку артилерію та зброю, тому що у росіян багато зайвої "живої сили", які вони не шкодують. Мелітополь, зачекайте ще трохи, ми лише прийдемо і заберемо вас назад до родини, – заявив Михайло Подоляк.

Відео: tiktok.com/@podolyak_m

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський обіцяє звільнення з-під окупації Мелітополя, Бердянська, Херсона, Нової Каховки та інших міст. Докладніше про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах