Артилеристи знищили лігво окупантів на хуторі біля Гуляйполя (відео)

Артилеристи знищили лігво окупантів на хуторі біля Гуляйполя.

Артилеристи знищили лігво окупантів на хуторі біля Гуляйполя. Фото: facebook.com/45oabr

Події
28 травня 2022 10:20

Наші захисники філігранно завдали ударів по ворожій техніці та живій силі в районі Гуляйполя.

Як повідомили у прес-службі 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України, на одному із хуторів під Гуляйполем у Запорізькій області ЗСУ ліквідували окупантів та їхню техніку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- На одному із хуторів Гуляйпільщини, орки організували масований рух. Дуже метушилися – мабуть шукали діджея та музичні інструменти. За допомогою пушкарів 45 оабр та взаємодією з аеророзвідкою 15 ГУ ДВКР та Азовом їм організована пекельна вечірка. Вписка на хутір зарахована! P.S.: Під час зйомки цього відео жодна людина не постраждала, – повідомили у 45-й бригаді.

Окупанти активізували ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотних літальних апаратів у районі населених пунктів Оріхів, Гуляйполе та Велика Новосілка Донецької області. Ворожа армія завдала авіаційних ударів із літаків штурмової авіації Су-25 в районі Малої Токмачки та Орєхова.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах