Під Гуляйполем боєць "Азову" знищив ворожий БПМ влучним пострілом з NLAW

instagram.com/romantrokhymets

instagram.com/romantrokhymets

Події
20 травня 2022 14:26

В районі Гуляйполя боєць полку "Азов" під позивним Брейк знищив російську БМП влучним пострілом з переносного протитанкового комплексу NLAW.

- Моя перша підбита російська техніка - БМП, який напав на наші позиції. Знищив його з NLAW, від задимівся, відступив від позицій і зилишився тут покинутий в полі. Круто! Продовжуємо роботу, - сказав Брейк після вдалого пострілу. 

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Roman Trokhymets (@romantrokhymets)

На минулій неділі російські окупаційні війська підірвали дорогу між Пологами та Гуляйполем мінами, повністю відрізавши село Дорожнянку від транспортного сполучення.

Противник намагається вести активні дії в районі Гуляйполі, Малинівки та населених пунктах району для подальшого просування до кордону Запорізької та Донецької області. Українські захисники ведуть активну маневрену оборону, в окремих місцях завдають контрударів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах