Захисник Оріхова під час обстрілу закрив собою 5-річну дівчинку

Захисник Оріхова під час обстрілу закрив собою 5-річну дівчинку.

Захисник Оріхова під час обстрілу закрив собою 5-річну дівчинку. Фото: facebook.com/Світлана Мандрич

Події
25 травня 2022 13:35

В Оріхові боєць Владислав із позивним "Мухомором" розшукав сім'ю дівчинки Ані, яку врятував від ворожого обстрілу. Хлопець захистив дитину, прикривши її собою. Це й урятувало життя дівчинки.

За словами заступника міського голови Оріхова Світлани Мандрич, російські окупанти щодня обстрілюють Оріхів. Під їхній хаотичний вогонь потрапляють будинки людей, гуртожитки, лікарня, храм. Під час одного з таких обстрілів Владислав і врятував 5-річну дівчинку Аню, закривши дитину від ворожого вогню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Боєць дуже хотів знайти сім'ю дівчинки, щоб особисто познайомитися з ними. Для цього навіть залучили соцмережі, що допомогло у пошуках.

Завдяки великій підтримці місцевих жителів сім'я дівчинки змогла зустрітися з рятувальником своєї дитини. Батьки зі сльозами на очах подякували захиснику за порятунок своєї дитини, а сама Аня подарувала "Мухомору" малюнок із побажаннями.

Боєць також не залишився у боргу: він привіз Ані великі шоколадки – щоб росла великий, а ще більший іграшковий ведмедик, якому дівчинка зраділа сильніше, ніж солодощам.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах