Людям, які їдуть зеленими коридорами, радять мати тижневий запас їжі та води

Людям, які їдуть зеленими коридорами, радять мати тижневий запас їжі та води.

Людям, які їдуть зеленими коридорами, радять мати тижневий запас їжі та води. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
21 травня 2022 13:51

У районі Василівки після тривалого блокування проїзду окупанти нарешті дозволили рух автомобілям. З понад тисячі одиниць, увечері 20 травня проїхали близько сотні.

За словами голови Запорізької обласної військової адміністрації, Олександра Старуха, між Запоріжжям та Василівкою проходить лінія зіткнення, але машини їздять щодня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– З боку Василівки стоять блокпости окупантів і на кілька днів вони зупинили рух транспорту. Іноді беруть наші колони та прикриваються для перекидання своїх військ. Кожен, хто виїжджає, повинен мати терпіння та брати тижневий запас сухого та води, – сказав Олександр Старух.

Він також запевнив, що з української сторони проїзд на в’їзд завжди відкритий. Щодо виїзду, то військове командування закриває, коли є загроза обстрілу.

Варто зазначити, що нині під контролем окупантів знаходиться частина Запорізької області вздовж Азовського моря, зокрема Мелітополь та Бердянськ. Також тимчасово захоплено Енергодар, поряд з яким розташована Запорізька атомна електростанція.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах