Здавав інформацію окупантам: начальнику "народної міліції" Бердянська повідомили про підозру

Здавав інформацію окупантам: начальнику "народної міліції" Бердянська повідомили про підозру.

Здавав інформацію окупантам: начальнику "народної міліції" Бердянська повідомили про підозру. Фото: investigator.org.ua

Події
20 травня 2022 18:05

Призначеному окупантами начальнику "народної міліції" Бердянська повідомили про підозру. Він "зливав" окупантам потрібну їм інформацію.

Як повідомили в Офісі Генерального прокурора, громадянина України вже заочно повідомили про підозру у добровільному зайнятті посади в незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території, скоєному в умовах воєнного стану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, наприкінці лютого, в умовах воєнного стану, перебуваючи на території тимчасово окупованого Бердянська, підозрюваний прийняв пропозицію представників збройних сил Російської Федерації про співпрацю та був проголошений начальником "народної міліції".

Використовуючи надані незаконними органами влади повноваження, він сприяє державі-агресору: надає її представникам інформацію щодо правоохоронців, учасників АТО/ОГС, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємців, а також зброї, що є у мешканців міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах