В окупованому Мелітополі в порожні квартири заселяють людей із "ЛДНР" та Криму

В окупованому Мелітополі в порожні квартири заселяють людей із "ЛДНР" та Криму.

В окупованому Мелітополі в порожні квартири заселяють людей із "ЛДНР" та Криму. Фото: uanews.zp.ua

Події
14 травня 2022 12:55

У тимчасово окупованому військовими Російської Федерації Мелітополі завезли багато людей з "ДНР," "ЛНР" та Криму, які розповсюджують плітки містом. Завезених перед 9 травня заселили у порожні будинки та квартири.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації, привезені люди приходять на ринки, у сквери, парки та починають розмовляти з жителями Мелітополя. Під час розмов немісцеві намагаються нав'язати городянам думку про те, що у місті вже 60% населення перейшло на бік Росії, а Україна забула про Мелітополь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також повідомляється, що 15 співробітників поліції Мелітополя перейшли на службу до окупантів у так звану "народну міліцію". Зрадники їздять містом на викрадених автомобілях.

За інформацією Сил оборони Запорізького краю, окупанти та колаборанти роздають мешканцям Мелітополя автомобільні номери із зображенням герба Запоріжжя зразка 1811 року та написом TVR, який є відсиланням до Таврійської губернії Російської імперії.

Раніше ми також писали, що у Мелітополі у парку викрали двох дівчат, які є подругами блогерки та активістки з проукраїнською позицією. Докладніше про це можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах