У Мелітополі озброєні росіяни викрали блогерку та двох її подруг

У Мелітополі озброєні росіяни викрали блогерку та двох її подруг.

У Мелітополі озброєні росіяни викрали блогерку та двох її подруг. Фото: facebook.com/PinkPantherWedding

Події
13 травня 2022 17:42

Військові РФ продовжують терор проти мирного населення тимчасово окупованого міста. У тимчасово окупованому Мелітополі ворожа армія серед білого дня викрали трьох жінок. Чоловіки у військовій формі затягли місцевих мешканок до автомобіля з літерою Z, а потім відвезли у невідомому напрямку.

Сьогодні, 13 травня, шестеро озброєних окупантів у балаклавах просто посеред вулиці викрали місцевих мешканок. Тетяну Кумок, яка є підприємцем та блогером, який активно висвітлює події у місті, військові затягли у чорний легковик, а її подруг – у білий позашляховик із літерою Z, розповіла Тетяна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але незабаром один військовий, зазирнувши в автомобіль і побачивши Тетяну, сказав: "Цю викинь, з нею вже говорили". Нагадаємо, що 21 березня загарбники вже викрадали активістку разом із її батьком Михайлом Кумоком, який є засновником медіа-холдингу "МВ", його дружиною та ще трьома журналістками.

Наразі Тетяна перебуває у відносній безпеці. Хоча життя в окупованому Мелітополі в принципі вже давно не можна назвати безпечним.

Тетяна вирушила з рідними своїх подруг до комендатури, щоб дізнатися про них хоч якусь інформацію.

Жінка вважає, що окупанти мали певну мету – налякати її та заборонити писати правду про те, що відбувається в місті.

- Вважаю, що мета викрадення – налякати мене та заборонити писати правду про те, що відбувається. Вважаю, ця акція не спланована, а особиста ініціатива рядового військового, який побачив знайому нелюбиму йому особистість і вирішив вислужитися у такий звірячий спосіб, – розповідає Тетяна.

Блогерша додала, що не перестане писати правду про злочини росіян у Мелітополі і навіть загроза смерті її не зупинить.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах