На Запоріжжі окупанти почали глушити зв'язок для підтягування підкріплення

На Запоріжжі окупанти почали глушити зв'язок для підтягування підкріплення.

На Запоріжжі окупанти почали глушити зв'язок для підтягування підкріплення. Фото: rbc.ua

Події
12 травня 2022 17:37

Окупанти почали глушити мобільний зв'язок для місцевих жителів у Запоріжжі. Ймовірно, вони підтягують підкріплення та не хочуть, щоб про це дізналися ЗСУ.

Так, росіяни знову почали глушити мобільний зв'язок у Мелітополі, Бердянську та інших тимчасово окупованих територіях Запорізької області, пише "24 канал".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це пов'язують із тим, що окупанти намагаються підтягувати підкріплення і не хочуть, щоб люди про це повідомили Збройним Силам України,

Жителі Бердянська можуть слухати лише місцеве радіо, яке окупанти назвали "Вільний Бердянськ", із нього звучить лише російська пропаганда.

У населеному пункті Розівка ​​у Запорізькій області (на кордоні з Донецькою) також відсутній мобільний зв'язок. Там окупанти селяться у захоплених будинках місцевих жителів. Щоб люди могли отримати їжу, росіяни пропонують їм їхати до окупованого Маріуполя, щоб розбирати завали та отримувати за це пайки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах