Окупанти хочуть відправити мешканців Розівки розбирати завали у Маріуполі

Окупанти хочуть відправити мешканців Розівки розбирати завали у Маріуполі.

Окупанти хочуть відправити мешканців Розівки розбирати завали у Маріуполі. Фото: epa.eu

Події
12 травня 2022 11:44

Через відсутність роботи в окупованих населених пунктах Розівської громади окупанти пропонують місцевим жителям єдиний спосіб заробітку.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації, у Розівській громаді Пологівського району склалася дуже складна ситуація. Роботи немає, тому місцевим жителям пропонують єдину можливість заробити гроші: погодитись на пропозицію загарбників та поїхати до Маріуполя, щоб розбирати завали. . Ось тільки оплачують таку роботу не грошима, а пайками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, окупанти заселяються в спорожнілі будинки та змушують місцевих жителів підписати заяви щодо приєднання до так званої ДНР з подальшим приєднанням до Росії. 

Нагадаємо, що вранці 12 травня у Запоріжжі пролунав сильний вибух. Докладніше про це ми писали тут.

Раніше ми повідомляли, що російська армія обстріляла житлові райони та інфраструктуру Комишуваської територіальної громади. Окупанти завдали по селищу 18 ракетних ударів, зруйнувавши близько 60 будинків мирних жителів. Внаслідок атаки троє отримали поранення, одна людина загинула.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах