Вибух у Запоріжжі вранці 12 травня: що відомо на даний момент

Вибух у Запоріжжі вранці 12 травня: що відомо на даний момент.

Вибух у Запоріжжі вранці 12 травня: що відомо на даний момент. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
12 травня 2022 10:56

Сьогодні вранці, 12 травня, у Запоріжжі прогримів вибух. За оперативною інформацією, містом ворожі війська запустили крилату ракету.

Як повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації, ворожа крилата ракета була випущена близько 10 години ранку і потрапила на територію острова Хортиця. Руйнувань інфраструктури немає, на місці влучення виникла пожежа. Жертв та постраждалих, на щастя, немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередніми даними, пошкоджень зазнав приватний будинок, який горів. На місці працювали усі відповідні служби, які ліквідували наслідки події.

Раніше ми писали, що вранці, 26 квітня, над Запорізькою атомною електростанцією пролетіли дві ворожі крилаті ракети у бік Запоріжжя. Перша ракета російської армії пролетіла о 06:41, а друга о 06:46.

Дві крилаті ворожі ракети пролетіли на низькій висоті над майданчиком Запорізької АЕС у напрямку Запоріжжя, де згодом прогриміли потужні вибухи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах