У Бердянську окупанти відновили роботу РАЦСу та видають російські свідоцтва про шлюб

У Бердянську окупанти відновили роботу РАЦСу та видають російські свідоцтва про шлюб.

У Бердянську окупанти відновили роботу РАЦСу та видають російські свідоцтва про шлюб. Фото з пропагандистських телеграм-каналів

Події
01 травня 2022 12:33

Вчора, 30 квітня, у тимчасово окупованому Бердянську проросійська "влада" відновила роботу РАЦСу. Шість пар молодят під прапорами країни-агресора отримали російські свідоцтва про шлюб.

Як повідомляють у пропагандистських телеграм-каналах, бердянський РАЦС після окупації очолила Лариса Сич. До війни вона працювала прибиральницею відділу реєстрації громадянських станів і була контролером у міськгазові. Після захоплення влади росіянами колаборантка перейшла на бік ворога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер над будинком бердянського РАЦСу повісили російський триколор. У залі урочистих церемоній також прапор країни-агресора. Усі пари, які тепер розписуються, одержують російські свідоцтва про шлюб.

В окупованому Бердянську почав працювати РАГС. Там під російськими прапорами розписалося шість пар. Фото з пропагандистських телеграм-каналівВ окупованому Бердянську почав працювати РАГС. Там під російськими прапорами розписалося шість пар. Фото з пропагандистських телеграм-каналів

Молодята одружуються під ворожим триколором. Фото з пропагандистських телеграм-каналівМолодята одружуються під ворожим триколором. Фото з пропагандистських телеграм-каналів

Зазначається, що одного з наречених вдалося ідентифікувати – це Денис Василенко – бердянський сепаратист, активний учасник Антимайдану 2014-го. Тоді ж його затримував "Азов" і він зізнався, що чекав на зброю від ФСБ з Криму. Після визнання він втік із міста, а за кілька днів його поплічника Колоянова затримали з великою кількістю зброї та боєприпасів у Новопетрівці. Наразі обоє разом з іншими колаборантами повернулися до Бердянська.

Нагадаємо, що у самопроголошеного мера Бердянська з'явилися нові заступники.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах