У Запорізькій області окупанти масово відбирають авто у мирних жителів

На Запоріжжі окупанти масово відбирають авто у мирних жителів.

На Запоріжжі окупанти масово відбирають авто у мирних жителів. Фото: scanpix.lt

Події
27 квiтня 2022 16:05

Російські військові на тимчасово окупованих територіях продовжують займатися мародерством – забирають машини, гроші та мобільні телефони.

За інформацією Сил оборони Запорізького краю, у Бердянську окупанти, які проникли до приватного будинку та застосовуючи насильство, небезпечне для здоров'я та життя чоловіка, вкрали у нього 500 гривень та мобільний телефон "Ред Мі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також російськими злочинцями з території військової частини А2611 було викрадено автомобіль Ford Mondeo, що належить місцевому чоловікові.

У Пологах із гаража АТ "Запоріжгаз" окупанти викрали автомобіль "УАЗ-3741". Також загарбники викрали з двору будинку автомобіль "Форд Фьюжен", що належить місцевій мешканці.

У селі Осипенко, Бердянського району, з гаража приватного будинку російські злочинці під загрозою застосування зброї заволоділи автомобілем "Сітроен", що належить виконавчому комітету Осипенківської сільської ради.

У Пологівському районі, в селі Смирнове, російські злочинці заволоділи автомобілем "Тайота Хайлюкс", що належить ТОВ "Компанія Скіф ХХ1".

У селі Гоголівка, Пологівського району, окупанти проникли до складського приміщення та викрали два автомобілі "Мерседес Бенц".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах