На Великдень російські військові можуть обстрілювати храми Запорізької області

На Великдень російські військові можуть обстрілювати храм Запорізької області.

На Великдень російські військові можуть обстрілювати храм Запорізької області. Фото: pexels.com

Події
23 квiтня 2022 12:47

Жителів Запорізької області попереджають, що російські військові на Великдень можуть обстрілювати храми. Тож запорожців просять залишатися вдома, незважаючи на багаторічні традиції.

Ситуація на фронті незмінна - ворожі війська намагаються просунутися вперед у Запорізькому напрямку. Але Сили оборони нашого краю професійно справляються зі своїми завданнями. Вони стримують ворога і завдають йому втрат, повідомив виконувач обов'язків мера Запоріжжя Анатолій Куртев.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Також прошу вас максимально залишатися вдома і завтра. У нас є інформація про те, що рашисти готують до Великодня провокації та можуть обстрілювати храми Запорізької області. Ми всі з вами вже добре знаємо, що у ворога немає нічого святого і що, на превеликий жаль, для них це не місце для молитви, а просто звичайна мішень, – заявив Анатолій Куртев.

Нагадуємо, що сьогодні і завтра, 23 та 24 квітня, комендантська година у Запоріжжі починатиметься о 18:00, а закінчуватиметься о 05:00. Докладніше про те, як їздитиме транспорт та чи будуть нічні богослужіння.

Також раніше ми писали, що 21 квітня російська армія запустила дві крилаті ракети по Запоріжжю. Перша впала на Хортицю у районі Преображенського мосту. На той час по залізничному полотну мосту рухався евакуаційний потяг Запоріжжя-Львів, у якому вибуховою хвилею вибило вікна чотирьох вагонів. О 13:30 росіяни завдали другого удару по острову Хортиця. Внаслідок цього пошкоджено будівлю санаторію-профілакторію одного з підприємств. Постраждали вісім людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах