Олександр Старух прокоментував ракетні удари по Запоріжжю

Олександр Старух прокоментував ракетні удари по Запоріжжю

Олександр Старух прокоментував ракетні удари по Запоріжжю - фото zoda.gov.ua

Події
22 квiтня 2022 12:40

Голова Запорізької обласної військової адміністрації прокоментував ракетні обстріли Запоріжжя, які були вчора вдень, 21 квітня.

Як повідомив Олександр Старух в ефірі єдиного телемарафону, було два "прильоти". Один із них – в об'єкт інфраструктури. Внаслідок вибухової хвилею вибило вікна у вагонах евакуаційного поїзда. Друга ракета прилетіла поряд, внаслідок чого було поранено 8 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами глави ЗОВА, ракетні удари відбуваються раз на кілька днів, а лінія фронту проходить через усю область.

Ворог намагається зруйнувати об'єкти інфраструктури, у тому числі такі, що забезпечують і гуманітарні поставки.

- Б'ють по залізниці, щоб ускладнити комунікацію та транспортне забезпечення. Минулого тижня вороги били по нафтовим базам, щоб знекровити економіку та військову інфраструктуру, – сказав Олександр Старух.

За його словами, зараз є складнощі у доставці обладнання на Запорізьку АЕС. Зокрема, через розмиту об'їзну дорогу біля пошкодженого під Василівкою мосту. Обладнання потрібне для регулярного ремонту, оновлення технологічного обладнання атомної станції.

Зазначимо, що також у телеефірі Олександр Старух прокоментував псевдореферендум у Розівці. Він сказав, що немає жодних референдумів та мерів. Є терористи, які за допомогою інформаційної війни вводять людей в оману та нав'язують свої ідеї. За його словами, у виставі, яку створили окупанти, взяли участь близько 150 людей. Це переважно пенсіонери. Зараз люди там у дуже складній ситуації – готівки немає і довезти її туди неможливо, бо у Розівці окупанти-бойовики. Вже були випадки нападу на працівників пошти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах