У Мелітополі українські партизани таємно ліквідували понад 100 окупантів

У Мелітополі українські партизани таємно ліквідували понад 100 окупантів.

У Мелітополі українські партизани таємно ліквідували понад 100 окупантів. Фото: apimages.com/Emilio Morenatt

Події
22 квiтня 2022 13:17

У тимчасово окупованому Мелітополі невідомі українські патріоти ліквідовують російських загарбників.

Встановлено, що з 20 березня ліквідовано понад 100 військовослужбовців Росії під час нічних патрулювань у тимчасово окупованому Мелітополі. Серед них були загарбники, зокрема – "кадировці", про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, мелітопольці продовжують протистояти російським військовим, незважаючи на тривалу окупацію міста. З початком окупації жителі Мелітополя чинили ворогові мирний опір. Проте після того, як у Мелітополі росіяни почали блокувати мирні мітинги, стріляти по мирних громадянах та викрадати людей, то у місті з'явилася нова форма опору – партизани.

– За даними розвідки, підтверджено знищення 100 окупантів. Ворожі військові намагаються знайти хоч когось, але не можуть, адже проти них весь Мелітополь, – заявив Федоров.

Причина смерті нічних патрульних під час комендантського часу – ножові та вогнепальні поранення. Інформацію про точну кількість убитих та обставини смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує.

Є дані, що це є результатом роботи українського руху опору Мелітополя.

Підрозділи окупаційних військ не досягли результатів пошуку причетних до знищення військовослужбовців РФ.

Також ми раніше писали, що у Мелітопольському районі окупанти розставляють колаборантів на ключові посади. Одна з спільників російських військових працює директрисою в одному з технікумів. Вона, успадковуючи терористичні методи окупантів, залякує батьків та учнів. Погрожує їм винятком. А освітян схиляє до співпраці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах