Директор технікуму у Мелітополі співпрацює з окупантами та шантажує учнів

facebook.com/dvnzmpek

facebook.com/dvnzmpek

Події
13 квiтня 2022 14:24

У Мелітопольському районі окупанти розставляють колаборантів на ключові посади. Одна з спільників російських військових працює директрисою в одному з технікумів.

У Мелітополі продовжує надходити інформація про злочини з боку окупантів. Вони викрадають людей, тиснуть на бізнес та розставляють "своїх" людей на ключові посади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, директриса промислово-економічного технікуму Олена Шапурова, наслідуючи терористичні методи окупантів, залякує батьків та учнів. Погрожує їм винятком. А освітян схиляє до співпраці. Їм вона обіцяє нарахування зарплати з 1 квітня, повідомили у прес-службі Запорізької ОВА.

Незважаючи на те, що відповідно до рішення голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, канікули в школах тимчасово окупованого Мелітополя мають тривати до 1 травня, росіяни намагаються організувати навчальний процес та звітувати для російських ЗМІ про успіхи.

Також на території тимчасово окупованого Мелітопольського району у будинках місцевих мешканців окупанти шукають зброю, документи, запаси продовольства. А також намагаються отримати інформацію про воїнів АТО/ООС, військовослужбовців ЗСУ, співробітників правоохоронних органів України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах