Запорізький фільм став переможцем міжнародного кінофестивалю

Запорізький фільм став переможцем міжнародного кінофестивалю.

Запорізький фільм став переможцем міжнародного кінофестивалю. Фото: rferl.org

Події
06 квiтня 2022 12:49

Запорізький короткометражний фільм "Авдіївка" став переможцем кінофестивалю Inter Short Film Festival.

Короткометражний фільм "Авдіївка" є частиною документального циклу "На краю світу" у рамках проекту "Донбас сьогодні". Про перемогу повідомила авторка кінострічки, запорізька телевізійна та фронтова журналістка Євгенія Мельник.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Українському кіно – бути! Наш фільм "Авдіївка" – переможець Inter Short Film Festival. У ці темні та нелегкі часи для України кіноспільнота об'єдналася для цілей – показати світові правдиві події, що відбуваються на території нашої країни та зробити свій внесок у відновлення світу, – написала Мельник.

За словами організаторів кінофестивалю, офіційний шорт-аркуш опублікували за кілька годин до початку війни. Питання "Проводити кінофестиваль чи ні" – стояло гостро та довго. Але попри всі випробування, що випали на долю України та її мешканців, фестиваль пройшов у онлайн-форматі.

- Головний меседж, який супроводжував культурний захід – "Закрити небо над Україною". Світова спільнота має побачити реалії війни в нашій країні та неймовірно сильних людей, які борються за цілісність нашої держави, захищають свої міста, захищають рідних та утримують кордони. Ми також робитимемо все можливе, щоб небо над українцями знову стало світлим та безхмарним! – додала Євгенія Мельник.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах