На Запоріжжі російські окупанти обстріляли село Інженерне

На Запоріжжі російські окупанти обстріляли село Інженерне.

На Запоріжжі російські окупанти обстріляли село Інженерне. Фото: сensor.net

Події
05 квiтня 2022 12:41

У Пологівському районі загарбники обстріляли село Інженерне.

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області, внаслідок обстрілу спалахнула будівля місцевої школи мистецтв. На місце події прибули пожежники, які ліквідували спалах горища школи загальною площею 40 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності та на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілу рятувальники ліквідують наслідки надзвичайних подій.

Крім того, протягом доби піротехніки ДСНС провели обстеження та очищення території одного із населених пунктів Запорізької області від вибухонебезпечних предметів. Рятувальники виявили та знищили бойові елементи реактивної системи залпового вогню Торнадо С, а саме: 9 одиниць касетних елементів.

Днями також постраждали житлові будинки, школа та дитячий садок у селі Мала Токмачка, що у Пологівському районі (раніше – Оріхівський район)

Як ми раніше повідомляли, в результаті успішної наступальної операції силами Мелітопольського батальйону територіальної оборони разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю було повністю звільнено від російських окупантів села Полтавка, Малинівка, Веселе, Зелений Гай, Затишшя та Червоне на схід від міста Гуля. Зараз люди повертаються до своїх будинків, а точніше до того, що від них залишилося.

Загалом, за наявною інформацією, в області повністю зруйновано або частково пошкоджено 75 домоволодінь у населених пунктах Бердянського, Василівського та Пологівського районів.

.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах