Скільки у Запорізькій області зруйновано будинків унаслідок ворожих обстрілів

Скільки в Запорізькій області зруйновано будинки внаслідок ворожих обстрілів.

Скільки в Запорізькій області зруйновано будинки внаслідок ворожих обстрілів. Фото: facebook.com/110tro

Події
04 квiтня 2022 13:15

Противник не припиняє вогонь по населених пунктах Запорізької області, внаслідок чого страждає мирне населення та залишається без даху над головою.

За інформацією Пологівської районної військової адміністрації внаслідок обстрілу пошкоджено 9 приватних будинків у селі Преображенка Пологівського району. Також пошкоджено житлові будинки в Оріхові. Інформація щодо завданих громадян та збитків постійно змінюється та уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом, за наявною інформацією, в області повністю зруйновано або частково пошкоджено 75 домоволодінь у населених пунктах Бердянського, Василівського та Пологівського районів.

Раніше ми повідомляли, що минулої доби захисники Запорізького краю знищили 12 окупантів і ще 12 поранили, розбили чотири бойові броньовані машини супротивника, один 120 міномет і три одиниці ворожої автомобільної техніки.

Також ми писали, що російські окупанти дісталися дачі президента України Володимира Зеленського, яка розташована на острові Бірючий поряд з Кирилівкою. У минулі вихідні армія Росії вивозила звідти меблі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах