На Запоріжжі окупанти обстріляли село Мала Токмачка

На Запоріжжі окупанти обстріляли село Мала Токмачка.

На Запоріжжі окупанти обстріляли село Мала Токмачка. Фото: pik.zp.ua

Події
05 квiтня 2022 10:58

На Запоріжжі російські загарбники продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру на тимчасово окупованих територіях. Днями постраждали житлові будинки, школа та дитячий садок у селі Мала Токмачка, що у Пологівському районі (раніше – Оріхівський район).

За інформацією прес-служби Сил оборони Запорізької області, внаслідок обстрілів зруйновано безліч житлових будинків мирних жителів, магазини, дитячий садок, школа та будинок культури. Біля будівель розбиті вікна та двері, зруйнований дах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одні місцеві жителі намагаються виїхати самостійно, інші – сподіваються на якнайшвидшу евакуацію.

Окупанти обстріляли село Мала Токмачка, що у Пологівському районі.Окупанти обстріляли село Мала Токмачка, що у Пологівському районі. Фото: p-i-k.zp.ua

Як ми раніше повідомляли, в результаті успішної наступальної операції силами Мелітопольського батальйону територіальної оборони разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю було повністю звільнено від російських окупантів села Полтавка, Малинівка, Веселе, Зелений Гай, Затишшя та Червоне на схід від міста Гуля. Зараз люди повертаються до своїх будинків, а точніше до того, що від них залишилося.

Загалом, за наявною інформацією, в області повністю зруйновано або частково пошкоджено 75 домоволодінь у населених пунктах Бердянського, Василівського та Пологівського районів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах