Окупанти на острові Бірючому обнесли дачу президента Зеленського

Окупанти на острові Бірючем обнесли дачу президента Зеленського.

Окупанти на острові Бірючем обнесли дачу президента Зеленського. Фото: prm.ua

Події
04 квiтня 2022 10:59

російські окупанти дісталися дачі президента України Володимира Зеленського, яка розташована на острові Бірючий поряд з Кирилівкою. У минулі вихідні армія росії вивозила звідти меблі.

Жителі Кирилівки розповіли, що російські окупанти-мародери заїхали на острів рано-вранці в суботу, 2 квітня, приблизно о 05:30. То були військові з Генічеська. Їх супроводжував директор Азово-Сиваського нацпарку Євген Поповчук. Два БТРи залишилися на дачі президента, а три вирушили на прикордонну заставу, пише "РІА-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заїжджали військові рф і до селища Кирилівка, яке притулило біженців з Маріуполя – людей ромської національності. За словами місцевих жителів, щойно біженці побачили окупантів, за півгодини їх не стало в селищі. Як вони вибралися, навіть ніхто не знає.

Далі орки пройшли на бази відпочинку "Стандарт" та "Буревісник", що на косі Пересип.

Кириляни вже повідомляють, що на Федотовій косі почали обносити бази відпочинку. Проте офіційного підтвердження цього поки що немає.

Варто зазначити, що острів Бірючий – це великий піщаний острів в Азовському морі, площею понад 7000 гектарів. Острів з'єднує з материком вузька коса Федотова, тому Бірючий ще іноді називають півостровом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах