У Гуляйполі окупанти знищили сільгосптехніку, щоб зірвати посівну

У Гуляйполі окупанти знищили сільськогосподарську техніку, щоб зірвати посівну.

У Гуляйполі окупанти знищили сільськогосподарську техніку, щоб зірвати посівну. Фото: facebook.com/110tro

Події
31 березня 2022 11:35

Фермери намагаються забезпечити Запорізьку область зерном, але російські загарбники навмисно знищують їхню техніку, щоб зірвати посівну кампанію.

За інформацією Запорізької окремої бригади територіальної оборони та спікера ЗОВА, полковника ЗСУ Івана Ареф'єва, сільськогосподарське підприємство "Челсо і Ко" у місті Гуляйполі має готуватися до весняних робіт на землі, яку воно обробляє, але в результаті дій російських військових було знищено сільськогосподарську техніку підприємства, яке мало приступити до весняних польових робіт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто нагадати, що силам оборони Запорізького краю вдалося звільнити від окупантів села Малинівку та Полтавку, що знаходяться під Гуляйполем.

Також ми писали про те, як виглядає звільнене від "російського світу" села Полтавка, що у Гуляйпільському районі. Там люди вже повертаються до своїх домівок і до того, що від них залишилося.

У Гуляйполі окупанти знищили сільськогосподарську техніку, щоб зірвати посівну.У Гуляйполі окупанти знищили сільськогосподарську техніку, щоб зірвати посівну. Фото: facebook.com/110tro

Армія росії знищила техніку в Гуляполі.Армія росії знищила техніку в Гуляполі. Фото: facebook.com/110tro

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах