Отримай відповідь: які обмеження діють у комендантську годину

Отримай відповідь: які обмеження діють у комендантську годину.

Отримай відповідь: які обмеження діють у комендантську годину. Фото: ua.news

Події
25 лютого 2022 00:46

Як відомо, вчора, 24 лютого, оперативний штаб встановив комендантську годину в низці міст України. Серед них Запоріжжя та Дніпро, де обмеження пересування діють з 22:00 до 06:00.

У прес-службі Нацполіції повідомили, що під час комендантської години буде низка обмежень на в'їздах та виїздах із населених пунктів, у яких встановлені контрольно-пропускні пункти (КПП). Поліцейські мають право перевіряти документи осіб, зупиняти авто, оглядати речі та автомобілі.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Міста, що знаходяться під комендантською годиною, закриті для в'їзду, проте відкриті для виїзду. Містянам заборонено перебувати на вулицях населених пунктів з 22:00 до 06:00.

Також правоохоронці розповіли, що до екстреної евакуації потрібно бути готовими будь-якої миті. Коли почуєте звук сирени, то негайно, одразу вирушайте у найближче укриття. Дізнатися, де розташовані укриття у Запоріжжі ви можете тут, а у Дніпрі – тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах