Скільки пар побралися у дзеркальну дату у Запоріжжі

Скільки пар одружилися у Запоріжжі 22 лютого 2022 року.

Скільки пар одружилися у Запоріжжі 22 лютого 2022 року. Фото: facebook.com/Олександрівський відділ ДРАЦС у м.Запоріжжі

Події
23 лютого 2022 09:20

Вчора запорожці влаштували аншлаг у РАГСах міста та області. Причиною такого ажіотажу стала чудова дзеркальна дата – 22.02.2022.

Так, за вчора, 22 лютого, у центральному РАГСі Запоріжжя одружилися 37 пар закоханих. Незважаючи на те, що будні дні не часто вибирають для весіль, вчорашнє середовище стало "весільним" днем. Про це повідомили у прес-службі Олександрівського відділу запису актів цивільного стану.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Магія подвійних чисел, як завжди, привабила тих закоханих, які розмірковували над тим, щоб одружитися. Ті пари, які надають особливого значення даті весілля та дзеркальним числам, можуть вибрати одну з магічних дат, які ще будуть цього року – 12.12.2022, 22.12.2022.

Нумерологи відзначають, що зазвичай у день дзеркальної дати відбуваються важливі події, які впливають все життя людини. Можуть прийматися доленосні рішення, надходити несподівані пропозиції. Люди, яких ви зустрічаєте в дзеркальну дату, приходять до вас зі своєю особливою метою і, швидше за все, стосунки з ними будуть довгими та надійними.

У центральному РАГСі Запоріжжя у дзеркальну дату розписалися 37 пар.У центральному РАГСі Запоріжжя у дзеркальну дату розписалися 37 пар. Фото: facebook.com/Олександрівський відділ ДРАЦС у м.Запоріжжі

Нагадаємо, як ми   писали   раніше, 14 лютого, на День усіх закоханих, 11 пар молодят поєднали свої узи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах