Скільки сімей було створено у Запоріжжі 14 лютого

Дізнайтесь, скільки сімей було створено у Запоріжжі 14 лютого 2022 року.

Дізнайтесь, скільки сімей було створено у Запоріжжі 14 лютого 2022 року. Фото: freepik.com

Події
15 лютого 2022 09:25

Для працівників запорізького РАГСу цьогорічний День святого Валентина був робочим днем. У День усіх закоханих, 14 лютого, у Запоріжжі одружилися 11 пар.

Як повідомили у Центральному РАГСі, всі охочі могли з 8 ранку до 8 вечора прийти та подати заяву, а для тих, хто вирішив створити сім'ю цього дня, була підготовлена ​​тематична фотозона.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Так, у День святого Валентина Центральний Олександрівський РАГС працював 12 годин поспіль. За цей час там розписалися 11 пар, це трохи більше ніж минулого року. Ще 47 пар закоханих подали заву на майбутню реєстрацію шлюбу та отримали статус молодят.

За словами керівниці РАГСу Вікторії Кузьміни, працівники вважають це свято своїм професійним, адже закохані люблять День святого Валентина та активно подають заяви. Оскільки цього року свято випало на понеділок, то кількість охочих розписатися меншою. Для молодят також було підготовлено тематичну фотозону.

Також зазначається, що зазвичай більше людей розписується у п'ятницю чи суботу. Наприклад, 2020 року в Центральному РАГСі зареєстрували шлюби 1438 пар, з яких 14 лютого розписали 22 пари, а подали заяву 18 пар. А у 2021 році розписали вісім пар та ще трохи більше 40 подали заяви.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах