У запорізькому аеропорту з'явиться платне паркування

У запорізькому аеропорту з'явиться платне паркування.

У запорізькому аеропорту з'явиться платне паркування. Фото: uvt.ua

Події
22 лютого 2022 14:15

На території КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" планують зробити платне паркування для автомобілів.

Запорізькі депутати отримали проект експертизи платного паркування на території аеропорту ще у 20-х числах грудня 2021 року. Паркування планують робити за кошти міського бюджету. Проект уже пройшов експертизу, зараз готують технічні моменти, пише 061.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Голова комісії Олексій Басов запропонував поки що не побудували гарного паркування, організувати як мінімум найпростіше зі шлагбаумом і збирати гроші.

– Ми цей варіант уже проговорили. Всі розуміють, що там буде умовно будка і людина, і всі, хто проїжджає, повинні розуміти, що треба зупинитися і заплатити. Стратегічне рішення змінилося і поки що паркуватися будемо починаючи від в'їзду в поворот в аеропорт. Не лише на стоянці перед комплексом, – прокоментував заступник мера з питань комунальних підприємств Олексій Нікіфоров.

Також депутати запропонували розвивати інфраструктуру – додати кафе, duty free і нарешті закупити достатню кількість автобусів, які зустрічають пасажирів. Члени комісії також поскаржилися на те, що тих, хто проводжає, не пускають у фойє аеропорту, незважаючи на несприятливу погоду на вулиці.

Депутат Михайло Молчанов поскаржився, що його також не пускали, коли проводжав родичів до аеропорту.

Нагадаємо, раніше ми писали, що аеропорт переводять на чотириденний режим. Докладніше про це тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах